Långpromenad

Dagens promenad – 13117 steg. Det är ett mycket bra resultat, tycker jag, om man jämför med våra ca femtusen steg som vi brukar gå på helgerna.

20170513_101230

Ska man hinna bli mindre i omfång så måste man ju motionera mera. Jag skulle behöva köra lite styrketräning oxå så går det fortare. Har inte gjort crunches på jag vet inte hur länge, men det är dags igen. Fast jag har en rätt så tränad mage ändå å det kommer väl från jobbet. Jag är så himla glad att jag har det jobb jag har. Jag tror jag kommer leva länge p.g.a att jag är så rörlig. Får jag ingen sjukdom så blir jag nog hundra år. I så fall har jag lika många år kvar som jag levt hittills.
Herregud, ska jag orka med mej själv så länge!? biggrin

20170513_101845

Vi har haft vackert väder på morgonkvisten, men ingen direkt värme att skryta om. Å som ni ser har vi lite snöplättar kvar här å där. Det har inte varit så här kallt sen 1955, sa Håkan. Å det tror jag på.
Men vi får nog en sommar ändå, hoppas jag. Å det måste inte bli en sån där jättevarm en, åtminstone inte på morgonkvisten medan jag är på jobbet, för jag klarar inte av att anstränga mej i hög värme. Jag tappar all ork å vill bara sätta mej ner å gråta. Tur jag har korta dagar!

20170513_102736

…ingen grönska än här i kalla Luleå…men den som väntar på nåt gott… bigsmile

2 thoughts on “Långpromenad

Leave a Reply