Tankar i skymningen

  • Jag är irriterad på Ellos. Har beställt ett par sängbord å en pall, men kan inte hämta paketen, för att de har angett Coop Konsum som mottagare istället för mej å då kan de inte lämna ut dem. Även om jag fått sms från PostNord. Fick påminnelse idag å har mejlat Ellos både igår å idag att de får fixa detta.
  • Känns som att jag håller på att bli förkyld igen, men det är ju fredag imorron å om det är så, så hinner jag kurera mej i helgen. Hoppas jag.
  • Jag är helt såld på Jamalas 1944. Vet inte varför, men blev helt tagen av låten. Det är det enda jag lyssnar på just nu, förutom radion å tvn. Hörde den nu i semifinalen i Eurovision Song Contest å tyckte jag kände igen den. Det var ju den som vann förra året. Beroendeframkallande.
  • Är trött på kylan å längtar efter sommarvärme. En dag har vi haft vår här uppe. Å vi är snart i mitten på maj. That’s so fucked up!
  • Ska bli skönt att lägga sej i rena sängkläder å veta att imorron är det fredag å sen är det FULL FART MOT HELGEN! Wehhooooooo!!


…sov gott alla, när ni nu lägger er…dröm vackra drömmar…  sov11

3 thoughts on “Tankar i skymningen

  1. Tror alla längtar efter lite värme nu denna kyla är knäckande, har ju inte varit så här sen 1955 var det nån som sa

Leave a Reply