Slut jul

Nu är det slut jul i mitt lilla residens. Julgardinerna byttes ut mot både gammalt å nytt. Längderna har jag haft innan, men hissgardinen har jag aldrig fått upp, trots att jag fick den i julklapp förra året. Men jag hade ju inga julgardiner då så jag bytte ju aldrig efter jul. Sen när våren kom åkte vi till ranchen å bodde där så jag har inte bytt gardiner alls förrän nu till jul. Men desto roligare nu då när de äntligen kom upp.

dsc_0180

De är jättefina. Jag gillar ju randigt. Å när det är knäppning eller spännen. Nåt annat än såna man får knyta. Riktigt fint.

dsc_0184

…däremot är inte pellisarna fina, men snart får man ju klippa ner dem å börja om från början… gla_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s