Finare förvaring

Jag var så duktig å kokte lite aprikosmarmelad på kvällskvisten. Eller så köpte vi en sån där refillkorv på affären. Nåt av dem. Men jag har inga större glasburkar, för jag slänger dem alltid, å undrade vad fasen jag skulle hälla det i. Så kom jag på våra finare glasburkar. Jag har ju en i mindre storlek. Å titta så fint det blev. Tror jag måste köpa fler såna å fylla över från originalburkarna. Göra egna små etiketter också. Så mycket trevligare å dessutom lättare att öppna.

dsc_0187

…den vart långt ifrån full, men då hinner det inte bli gammalt heller…vi äter det så sällan…  fniss

2 reaktioner på ”Finare förvaring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s