Juldagen

Gomorron…?…eller har ni orkat upp tidigare idag? Jag slog upp mina blå kl. 9.00 prick. Men så somnade jag sent också. Annars brukar jag stiga upp mellan halv sju å åtta nånting när jag är ledig, fast det händer ju att stiger upp ännu tidigare, fastän jag tycker att man ska passa på att sova ut, om man kan alltså. Jag har inga sömnproblem. Kanske för att jag inte har några problem överhuvudtaget.

Det ser ut att bli en fin dag. Kanske man skulle gå en sväng. Det blev ju inget av det igår.
Jag var helt säker på att ha gått upp till 65 kg igen med allt ätande så jag ställde mej på vågen i morse innan jag ätit eller druckit nåt å till min förvåning stannade den på 63, så jag har i alla fall inte ökat på vikten vilket är jättebra. Å den ska ner ännu mer. Julen till trots.

imgp2650

…det är väl bara att klä sej å he sej ut då…  kallt2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s