Jullunch

Jullunchen bestod av kall mat, så som löksill, julskinka, ägg, rödbetssallad å den s.k italienska salladen.

imgp2631

Det var så himla gott.

imgp2632

Vi var till kära mor igår å hon hade bakat mjuk pepparkaka som hon sa blev så misslyckad, för hon hade satt för mycket av…om det var kanel å ingefära eller nåt…sen var det inte vitt socker i det här receptet utan farinsocker å det tyckte hon vart inte lika sött. Alltså förväntar man ju sej att den inte ska vara så god. Men det var den. Jag tycker den var jättebra! Det var lite sting i den med den extra kryddningen å just därför var det bra att den inte var så söt, för jag tror att det hade smakat starkare då. Jag tyckte att den var riktigt god. Å den var jättebra i konsistensen. En väldigt lyckad misslyckad kaka, måste jag säga.
Men det är ju så, hon förväntar sej att den ska smaka på ett visst sätt, vilket den inte gör så då är den ju misslyckad för henne. Jag förväntar mej nåt dåligt av det hon berättar, men det blir tvärtom eftersom den ju inte är dålig, bara lite extra kryddad.

imgp2633

…tur jag fick med en bit hem…å jag lämnade lite av mina pepparkakor till henne å syster…  gla_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s