Julklapparna

Hos oss öppnar vi alltid alla julklapparna på morgonen, för antingen åker Håkan uppåt eller så åker vi till honom, men vi vet ju lixom aldrig förrän kvällen innan, eller ibland julafton om han ska iväg eller inte, det beror mycket på vädret å temperaturen, så julklapparna är ju alltid här hos mej. Å inte ids man dra iväg med dem, med katter å mat å allt, på julafton om han stannar hemma, nä då är det lika bra att öppna här å sen åka iväg. Vill man så kan man ju spara nån liten julklapp att öppna hos honom också på kvällen.

imgp2597

Här är några av klapparna. En ny parfym, CLEAN Blossom, doftar jättegott. Alltid lika spännande när man önskar eller ska ge en parfym som man inte vet hur den doftar, för när man beställer har man ju inga provflaskor. Så det är ungefär som att köpa grisen i säcken. Men nästan alla Cleans dofter är ju goda. I alla fall de jag provat.

imgp2605

Å så önskade jag å fick ett par nya örngott. Vita med svart mönster. Mycket fina!

Djuptallrikar är nåt som går åt här, för vi äter alltid fil till frukost. Skogsbärsfil. Så jag önskade ett par nya skålar till ändamålet. Å naturligtvis till annat också. Jag har alltid lite att välja på i min önskelista så jag inte vet exakt vad jag får, för det vore ju jättetråkigt.
Nu fick jag dessa vackra.

Å så ville jag ha ett par mjukisbyxor med färg. Är lite trött på att alla är grå. Helst ville jag ha knallröda, men det finns inte att få tag på. Bara i velour. Så jag önskade å fick dessa fina, rosa reebok-brallor  gla_thumb

imgp2612

I min pyjamaslåda har jag en massa tröjor å få byxor. Jag har satt dit mina avlagda tröjor som inte är så fina att ha till vardags längre, men som duger att sova i, så jag har massor med överdelar, men få byxor, så det önskade jag också.

imgp2613

Fick dessa grå som jag trodde hade vita prickar när jag klickade in dem i min önskelista å sa till Håkan när jag öppnade att det är ju stjärnor på dem. Nu när jag ser bilden så är det ju inte stjärnor heller utan snöflingor. Så gulligt!  gla_thumb

imgp2614

Vidare fick jag två klänningar. En svart, tunn, stickad som man kan ha som långtröja också. Jättefin med snyggt fall. Å en långärmad petrolgrön i viskos, också med jättefint fall, som blir vidare under bysten. Mycket fin måste jag säga.
Jag vill bara skratta, för i skrivande stund sticker Valle ner huvudet i min kaffekopp å slickar i sej schlumpen  laugh

Ja, det var julklapparna den här julen. Som vanligt är jag mycket nöjd å tackar tusen tack igen. Hoppas alla har en underbar jul därute å njuter av god mat å dryck, det ska jag också göra strax. GOD JUL alla!  tomtekram1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s