Häxmajaprinsessan

Våran lilla Vilma har inte riktigt vuxit ifrån buset med granen. Vi hade ju ingen stor förra julen så jag trodde att hon skulle vara ointresserad av den i år. Det är hon inte.

dsc_0234

Valle bryr sej inte om den nämnvärt. Det har han egentligen aldrig gjort, vad jag minns. Han har suttit å stirrat på en kula en stund, ungefär som om han försöker komma på vad den ska vara bra för, å sen börjat tvärslå på den med tassen några gånger för att sen bara resa sej upp å gå därifrån som om ingenting hänt.

dsc_0008

Dock minns jag inte om han tagit sönder nån kula, men jag har hittat några under soffa å skåp när man vid senare tillfällen har flyttat på dem.

dsc_0018

I år har han inte visat nåt som helst intresse. Inte än i alla fall. Han gillar att ligga under den, det är allt.

dsc_0012

Vilma däremot gillar att klättra i granen. Å ta bort alla rosetter hon kommer åt. Så den blir mer å mer oformlig å jag får leta rosetter hela dagarna för att sätta tillbaka dem. Än har hon inte slagit lös nån kula, men det är nog bara en tidsfråga. Inte bryr hon sej när vi säger till henne heller. Hon bara tittar på oss lite frågande å fortsätter sen som om hon är bergsäker på att det är tillåtet. Om än hon här på bilden ser ut att vara den frommaste av katter som bara ligger nånstans så snällt å inte hittar på några ofog alls, men tro mej, skenet bedrar. Denna söta, lilla häxmajaprinsessan är den besvärligaste katt vi nånsin har haft. Men hon är lika älskad ändå, det lilla trollet. Så otroligt mycket älskad. Precis som lille Valleman.

dsc_0003

smiley-heart-balloon

2 reaktioner till “Häxmajaprinsessan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s