Fruktfat

Jag köpte ett fyrkantigt fat för längesen som jag inte använde till något, så det hamnade i glömskans skåp å där har det legat i några år, tills idag, när jag ville lägga bananerna på något istället för köksbänken. Då trillade det fram i minnet å det var bara att komma på var det låg undanstoppad.

dsc_0128

Jag hittade på första försöket. Fram med det på bordet å vips har jag ett fint fruktfat. Jag har äpplen också att ställa dit om jag vill, men jag äter dem hellre kalla så de får vara kvar i kylen. Men visst är det rätt så fint, det där fatet? Svart med silverblommor. Det tilltalar i alla fall mej.

dsc_0129

…ska ta med en banan till jobbet å äta mellan ställena…har bara två idag…  gla_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s