Torktrubbel

Vad jag sällan visar, i mina bilder på sovrummet, är den här förjordade torkställningen som nästan alltid står där med nån slags tvätt som ska torka. Är det inte sängkläder så är det vittvätt å är det inte vittvätt så är det badlakan å är det inte badlakan så är det färgad tvätt å är det inte färgad tvätt så är det arbetskläder, sen får den stå undanlagd i typ en å en fjärdedels dag innan en ny uppsättning sängkläder ska hängas på tork. Alltid nånting.
Tänk så fint å rymligt det hade varit utan den. Jag hade hellre velat ha en torktumlare, men badrummet är för litet å jag vill absolut inte ha nån ovanpå tvättmaskinen. Jag måste ha den  som förvaringsmöbel.
Alltså är en tvättmaskin med inbyggd torktumlare enda alternativet, tänker man då, men si nehepp, det går inte heller, för tydligen torkar de inte riktigt torrt å man måste hänga upp tvätten ändå, för, om jag har förstått det rätt, man kan inte slå på bara tumlaren utan att tvätta om allt först. Jag kan ha fel, men det är i alla fall vad folk klagar på när man googlar.
Så alltså kommer jag fortsätta att hänga min tvätt i sovrummet, för hellre där än i vardagsrummet. Har ingen annanstans att ställa den.

dsc_0131

…bäddade rent innan jag åkte å jobbade så det ska bli skönt att lägga sej i rena sängkläder…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s