Tekokare

Jag har alltid tyckt att det är en onödig pryl, men nu när jag börjat dricka te oftare så var det plötsligt nåt jag saknade. Tillexempel såna gånger som när vi ska fika å Håkan ska tina nåt i mikron, men inte jag. Då får jag vänta tills jag får mitt tevatten. Såna gånger har jag tänkt att nu skulle man haft en sån där jäkla vattenkokare.

Men jag vill ju inte ha vilken kokare som helst, utan den ska ju pryda sin plats där i köket, för det är ju inget jag skulle sätta undan i nåt skåp. Alltså måste jag ju hitta nån snygg design på eländet också. Viktigt ju!

Har sett en massa fina, men hallå…1200 kr är väl den billigaste som jag kunde tänka mej vilja ha. För dyrt! Men skam den som ger sej. Jag fortsatte kolla å söka på nätet. Det kunde ju helt plötsligt dyka upp nånting fint. Å mycket riktigt. Nu fann jag den som jag absolut ville ha som var hälften så dyr. Den är ju jättesnygg! Den finns i svart, rött å vitt å jag föll för den sistnämnda, om än de andra är jättefina med.

Så nu kan jag få mitt te färdigt även om mikron är ockuperad. Å inte bara en kopp utan så många jag behagar.

dsc_0127-2

…fast det hålls väl inte varmt så länge, men snabbt värmer man upp vattnet igen…så najs!…  gla_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s