Torsdagsrapport

Torsdag. Snart helg igen.
Idag jobbade jag 7:00-12:00. Det är en alldeles perfekt arbetsdag om ni frågar mej. Hade gärna haft så varje dag. Å ha alla ställen inne i stan så jag kunde gå eller cykla till å från jobbet. Men än så länge har jag i Bergnäset också å där har jag ett ställe där det ingår att man slår på diskmaskinen halv tre. Så jag måste alltså börja 11 eller 12 för att det ska stämma med resten av mitt schema, de dagar jag inte har i stan. Vilket bara har varit 18 tim/veckan. Men idag var det chefen som skjutsade in mej å jag fick säga att jag vill ha fem timmar per dag, helst sex, för jag tror jag klarar det nu. Då sa hon att hon har mer jobb, men att hon inte vågat fråga mej, för arbetsledaren hade sagt att jag inte vill ha mer tid. Det måste ha blivit nåt missförstånd där. Hur som…jag kommer få mer jobb. Det är jättebra. Då kommer jag tjäna så jag klarar mej å kan spara en slant. Mycket bra! Jag är mycket för att spara.

20160915_065635-2

Sen är det resekostnaden. Inte så kul om man får en lön på mellan 7000-8000 bara å sen har man den på en 550 kr/mån. Nu åker jag ju bara buss hem, som tur var, det hade kostat 1100 annars. På en så låg lön är det mycket pengar. Men nu kommer det inte störa mej mer när jag får mer i lön. Å så behöver jag inte söka nån utbildning som jag egentligen inte vill gå. Skönt!

20160915_123343

Att åka buss å ta en övergång så här, som jag gör ibland när jag inte går, det är som mysigt på nåt vis. Jag känner sån nostalgi. Det är som när man var tonåring ungefär biggrin_thumb2
Så om jag får göra det ett tag till gör det faktiskt inget. Vilket jag kanske får, eftersom de inte tror att hon jag vikar för kommer tillbaka efter den 22:a. Dessutom trivs jag väldigt bra på alla ställen. Vill inte byta ut nån egentligen. Bara ha fler nya ställen…att trivas på.

20160915_123507

…underbar dag idag…Life is good!…  bigsmile_thumb

Leave a Reply