Kvällsfrukost

Till kvällsfrukost blev det te å mackor. Black Rose, ett mycket gott te, å fralla med ost. Inte såna där runda frallor, utan skivor av långfranska. Håkan fick äta resterna av maten vi åt till lunch. Så nu är vi mätta å belåtna här.
Tänkte först börja med morgondagens lunch, men så kom jag på att jag börjar ju tolv så jag hinner ju laga före det. Om jag börjar halv elva hinner jag med äta å till å med chilla med en kopp kaffe innan jag åker.

…annars är jag en sån som mycket väl skulle kunna leva på te å mackor…   wlemoticon-nyahnyah1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s