Måste ju leva å bo

Nu har jag bara den här veckan å fram till torsdag nästa vecka kvar på mitt vikariat. Det har inte varit särskilt många timmar, 18 tim/vecka (min längsta dag är 5 timmar å den kortaste 2,5), så det räcker inte ens till min försörjning. Det innebär att jag måste ta av min buffert, vilket inte är så kul. Men jag ska höra med min chef om det inte finns mer jobb. Måste ha 22 tim/vecka för att det ska räcka, så jag vill ha minst fyra timmar å högst sex, för det klarar jag nu, men inte mer.

Finns det inte så är alternativet att gå skola. Inte hotellreceptionist nu då, kom ju på att jag inte vill jobba nätter å helger, utan nåt helt annat, som jag egentligen inte heller vill bli, men det är i alla fall ett år av försörjning, sen får vi se vad som händer. Jag hinner ju känna efter under utbildningen om det är nåt för mej. Den innefattar bl.a 200 p företagsekonomi å det gillade jag ju i alla fall när jag läste min gymnasiekompetens. Fick VG i det, så kanske resten är roligare än jag tror, vi får se.

mrsbeasley

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s