Vackert väder

Så har ännu en arbetsvecka påbörjats å första dagen avslutats. Jag hann hem lagom till lunchen så jag fick äta med Håkan. Mysigt! Vi köpte hem lite kinamat igår när vi kom hem till stan som vi hade kvar av till idag, så vi åt biff med lök å ris å sötsursås. Mycket gott på min ära.

20160912_113307-2

Jag gick till å från stan, för det var så vackert väder, om än blåsigt, å så mår jag ju bättre av att motionera, så det blev dryga 15600 steg idag, sammanlagt.

20160912_130759-2

Hösten smyger sej på å allt fler träd blir gula. Snart är det inga löv kvar. Längtar till första snön. Jag blev så glad när jag kom på att jag nu kan njuta å ta del av denna vinter. Den förra var ju så trist när jag hade kryckorna, men även sen när jag gick utan fick jag så ont av minsta ojämnhet i marken, men nu är jag ju nästan helt återställd så nu ska jag ut å promenera å njuta av snön. Det ska bli så himla mysigt.

20160912_130159-2

…de enda som inte förstått grejen är som vanligt rönnarna…men än är det ju varmt…  mys

Leave a Reply