Jobba

Nu ringde min gamla arbetsgivare. Jag får komma å jobba resten av veckan, halv tio till halv tre, för jag har valt att jobba fem timmar å öka sen om jag kan å har lust, det får vi se, men huvudsaken jag tjänar så jag klarar mej.

Arbetstiden till trots får jag ingen sovmorgon, för jag måste åka in med Håkan å får vara hemma i mitt lilla residens tills jag börjar. Det känns kul faktiskt. Att få komma ut lite å inte bara sitta här i byn å uggla. Lagom lång arbetsdag också. Tänk så skönt, att få börja senare å sluta tidigare än jag gjorde förut. Eller om man börjar sju å slutar tolv. Helt underbart! Då har man så mycket kvar av dagen när man kommer hem. Hoppas jag får fortsätta så.

maid-smiley-emoticon

*glad*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s