Inte så mycket kvar

Nu har vi varit hem till mitt lilla residens å fogat å fått diskho å kran plats. Vad som är kvar nu är att latexfoga uppe mot brädan å silikona längst ner mot bänkskivan. Vi ska sätta lister på kaklet i gavlarna. Å så städa lite till. Torka allt kakel igen med fuktig trasa å eftertorka med en torr bomullsduk. Torka ur alla skåp å lådor å sen ställa tillbaka allt.

20160814_155457

Ja, det var ju inte en dag för tidigt att få upp kaklet. Kollade i min blogg å jag beställde det den 29e maj 2014. Vilket jag iofs är glad för idag, eftersom jag inte har nån inkomst, så det är bra att ha alla grejor hemma redan. Men diskho å kran köpte jag nu i våras i alla fall å det är inget jag ångrar. Det blir sååå himla snyggt så jag kan knappt fatta att det är hemma hos mej.

20160814_155504

…ååh, tänk när allt är färdigt…mitt fina kök…mitt fina residens…jag vill hem NUUU!…  hapydancsmil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s