Luleå tog bronset

Luleå kom trea i solligan. Det var ju väntat eftersom vi inte har haft lika soligt denna veckan. Men vi har haft en mycket bra sommar å jag är jättenöjd ändå. Hoppas bara på nån mer varm å solig dag, för jag har inte hunnit bada ännu å jag skulle vilja få mej åtminstone ett dopp innan vi tömmer poolen. Måste ju få prova min nya baddräkt.

13934987_1379406482076115_5235277364454091379_n

…annars får jag hoppas att nästa sommar blir lika fin så jag får bada mer då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s