Men äntligen

Nu först fick de hem mitt hörnuttag som jag beställde för en å en halv vecka sen. Skulle ju egentligen få den förra torsdagen, men då hade de inte fått hem den. Alltså har ju allt stannat av därhemma, för jag kan ju inte göra klart med kaklet förrän jag fått uttaget. Men det får väl bli i helgen då. Vi ska visserligen till Noliamässan så vi får se vilken dag vi får åka å göra klart. Hade kunnat vara i lägenheten å jobba medan Håkan är på sitt jobb, men då får ju inte katterna vara ute å det var ju hela grejen med att stanna här på ranchen.

Vill ju bli färdig därhemma. Helst innan jag börjar arbeta igen. Men jag kommer bara jobba högst fem timmar så jag orkar nog fortsätta lite när jag kommer hem. När köket är klart ska alla lister upp, golvlister, dörrfoder å trösklar å sånt. Sen är det färdigt. Allt som jag tänkt göra i sovrummet får bordläggas så länge. Det var ju inte nåt brådskande heller för den delen. Datarummet är i mer behov, men där kommer jag inte heller göra nåt den närmsta tiden. Det ska inte lyftas ett finger i mitt hem på ett bra tag, bara städas å rensas på gammalt skrot. Enda ändringen som ska ske är byte av kuddar å gardiner. Det får räcka.

…jag vet att jag sagt det förr, men nu kommer jag hålla det…tror jag…är nästan säker…kanske…

eeh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s