Bättre väder

Igår var vi inomhus hela dagen, bortsett från nån timme på förmiddagen, för det var så himla blåsigt. Lite regn bara, men annars grått å trist.

Idag ser det ut att bli bättre. Det började dystert, men nu tittar solen fram å jag har öppnat dörren så småttingarna får gå ut. Skulle det börja regna så kommer de ju in.

Får se om jag tar nån promenad idag. Har ju sagt att jag ska gå oavsett väder, men försök å övertala mej när det är så där trist. Jag har inte alls samma driv som förut. Vet inte hur jag ska få det. Inte heller tycker jag det är kul att gå ensam längre. Fast om jag tog radion på mej å bara tvingade ut mej så skulle jag nog tycka att det är jätteskönt. Så vi får se. Kanske jag lyckas lura ut mej ändå.

DSC_0230 (2)

…just nu sitter jag bara å längtar till lunchen…sååå god mat idag…  biggrin_thumb2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s