Snart oväder igen

Idag fick jag ett par bilder på några fjärilar på promenaden. Vi var en hel timme. Jag vet att jag får ont sen, men det får jag ta, så länge jag klarar av att gå varje dag så ska jag göra det. Kortare, långsamma promenader gör ingen nytta, man måste gå lite längre i snabb takt. Vilket jag gjorde idag.

När jag kollade på FB såg jag en vän som skrivit att det åskar å regnar där han bor. Jag var tvungen gå å kolla, för här sken ju solen. Jorå, nog var det ett oväder på väg, så jag vattnade bara i växthuset å det andra får naturen sköta. Regnar det inte tillräckligt länge så får jag ge en skvätt sen.

…än så länge blåser det bara, men jag väntar på åskvädret…alltid mysigt med åska…  bigsmile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s