Solrosor

Såg nåt roligt när jag var till garaget för att kolla om jag kunde ta upp lite av solrosfröna som hade spillts ut på golvet där, jag tyckte så synd om gulsparven å en bofink som gick å letade efter nåt ätbart, å jag hade sett att det låg frön vid sågspånen som Håkan strött ut där för att suga upp regnvatten som hade trängt in under dörren å lämnat en pöl. Så när jag kommer dit å ska börja plocka ser jag att några av fröna har grott där i det fuktiga spånet.

Tog några å planterade ut i komposten så kanske vi får stora å kraftiga solrosor där.

DSC_1041 (3)

…då blir vi självförsörjande på fågelmaten oxå…  biggrin_thumb2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s