Regn, rusk & stormvarning

Idag är ett riktigt regn å rusk väder! Det är kallt, blåsigt å regnigt. Jag sa ju att jag skulle gå ut å gå i alla väder, även när det regnar, man idag hoppar jag det. Vid närmare eftertanke var jag inte igår heller. Jag glömde bort det! Fniss. I alla fall, man ska inte gå ut när det är stormvarning. Meteorologerna säger att man ska knyta fast allt löst. Inte vill jag vara ute å traska då, jag kan ju lika gärna få nån slags altanmöbel i skallen, eller kanske till å med en kalv! Nej tack, jag stannar inomhus å myser istället.

Funderar om jag måste gå å ställa bordet å stolarna under taket, för de kan ju blåsa iväg. Den högra stolen, som står lite snett, har flyttat en aning på sej så den kanske flyger iväg snart. Den har blåst omkull tidigare för nån dag sen, så jag har fått gå å lyfta upp den ur gräset, men idag blåser det ännu mer, så om inte knyta fast så ställa under tak kanske är att tänka på.

…det är nog bäst att gå å göra det med en gång innan man får gå å leta efter dem i byn… fniss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s