Välkommen slant

Idag ringde de från AFA å nu ska jag äntligen få mina pengar för sveda å värk. Jag har ju fått för förlorad inkomst å det jag fått lägga ut p.g.a min brutna fot, men eftersom jag fick förlängd sjukskrivning ville de ha intyg på spargris.pngdet också, så jag får betalt för hela perioden på en gång. Därför har det dragit ut på tiden.

Ni kanske undrar vad jag levt på hela den här tiden å det kan jag berätta att först fick jag ju lönen+sjuklön i december, sen sjukpenning å semester-ersättning i februari, sen från AFA i mars, sen a-kassa för 7 veckor i april, så det är runt 70 000 kr som jag fått hela den här perioden å det har räckt precis. Nu stämplar jag inte mer sen andra veckan i april, för jag vill vara ledig å får ju inte vara det om jag ska söka jobb då sommarjobb är jättelätt att få, så jag har helt enkelt sagt att jag vill ha semester. Alltså har jag ingen inkomst nu, utan lever på sparkapital å dessa pengar jag får nu från AFA å skatteåterbäringen. Så det var verkligen välkomna pengar.

…undrar just hur mycket jag får…nåja, det får jag snart se…  mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s