Work in progress

Så har jag satt igång då å måla. Började igår med bakgrunden å fortsatte idag å målade nåt som liknar lite marmorering typ å där tyckte jag helt sonika att det passade med blomster.

DSC_0304 (2)

Fråga mej inte vad för blomster, för det har jag inte den blekaste aning om, det var nåt som växte fram bara under processen. Nu får det torka lite till å så fortsätter jag sen med lite mer plask å skvätt med sprayfärgen, men det måste jag gå ut å göra, för det luktar så starkt. Å så ska det dit en text också. Om det blir vad jag tänkt får jag se, jag kan lika gärna ha ändrat mej, jag är så ombytlig. Men det är ju det som är så kul med måleri, man överraskar sej själv hela tiden. Å så är det bra terapi. Mycket avslappnande.

 DSC_0310 (3)

…mycket roligt på min ära…  bigsmile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s