Red Jack har slagit ut

Nu har även den röda Red Jack slagit ut. Den var ganska ljusröd ändå, men inte så rosa som Germania. De är i olika storlekar också, blommorna. Vita Madame Masson är minst, Red Jack är mellanstorleken å Germania blommar störst. Alltså, så otroligt vackert! Å blommar länge gör de, för den vita har ju slagit ut för längesen å inga blommor är torra än.

Sen har den stora pelargonen (som jag hela tiden trott var röd, fast den är vit) börjat blomma. Å Mårbackapelargonerna ser lite taniga ut med det magert tilltagna bladverket, men blommar gör de, så de är fina ändå.

…nu ska de snart få komma i större krukor med ny rhododendronjord, så blir de kanske större…

[Som vanligt när jag har ett bildkollage så går det att klicka å få större version. Klicka sen på krysset uppe till vänster om ni vill tillbaka till min blogg.]

Leave a Reply