Jobbet fortsätter

Idag fortsatte jobbet med min tavla. Jag har fått göra lite ändringar, det är ju så med skapandet, man tänker sej en sak men det slutar med att det blir nåt helt annorlunda, men det här är ju bara början, mina tavlor som jag har uppe i huvudet kommer att målas så småningom, det var bara nåt annat som ville fram nu.

DSC_0317 (3)

Så här ser den ut så här långt, men det är lite kvar, så inte helt färdig ännu.

DSC_0318 (2)

…jorå, jag är ganska nöjd å tror jag blir ännu nöjdare när det är klart…  bigsmile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s