Kan själv

Idag har jag jobbat lite här hemma. Jag har ju en skohylla som jag inte ville göra mej av med, men den var för lång att ha på andra sidan, så jag tänkte att man kan ju korta av den å ha så det ryms typ två par skor uppe å nere, resten har man ju i skoskåpet. Å idag kände jag mej stark nog att sätta igång med det.

Jag lät brädorna sitta kvar, för jag är ju ensam hemma å ingen som hjälper till att hålla fast när jag sågar, så därför var det ju lättare att inte ta bort dem. Först måste jag ju borra hål för skruvarna. Tog bort en skruv för att kunna sätta ner en borr så jag kunde bestämma storleken på den. Sen var det bara att såga. Efter två brädor var det dags att såga lite i tummen också. Aldrig göra nåt utan lite skador.

När de översta var borrade å sågade tog jag bort dem å flyttade upp de nedre å när alla var klara var det dags att måla på ett par nya fräscha varv med målarfärg. Därefter en liten kafferast. Å så måste ju smidet torkas rent. Vilma inspekterar å godkänner arbetet.

När färgen torkat var det bara att bygga ihop den igen å ställa på plats. Blev ju hur bra som helst. Å skorna har äntligen fått flytta in i skoskåpet. Det börjar hända saker! Det går inte fort, men den som väntar på nåt gott får som sagt inte ha bråttom.

…riktigt nöjd med insats…å Håkan blir glad som slapp göra det…jag kan själv, bara jag vill…  fniss

2 reaktioner på ”Kan själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s