Jag älskar rött

Jag älskar när det är jul å jag äntligen tar fram mer rött i hemmet. Mina rödvitrutiga kuddar i sängen tillsammans med de gråvita sängkläderna. Alla små tomtar som man ställer här å var. Den röda klockgirlangen jag brukar hänga ovanför köksdörren.

Jag älskar linne å rött ihop. Det känns så himla hemtrevligt. Å gammeldags. Jag älskar gammeldags! Rött tillsammans med grått, linne, svart å vitt är ju bara sååå snyggt! Varför har jag inte mer rött i mitt hem? Då känns det ju mer juligt hela tiden. Jag älskar julen, så jag skulle ju vara helt salig året runt.

Måste nog göra lite ändringar här.

…jag som just har skrivit ut en massa rosa å turkosa tavlor till sovrummet…  smile_sarcastic(2)
Lånat bilder från Rosa huset å  Slottstallet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s