Snart är det dags

Så fort jag blir helt bra i foten ska jag börja kakla här i mitt kök. Det ska på en ny, vit bänkskiva å jag ska byta diskho å blandare också.
Jag satt å letade på nätet igår å hittade denna som jag blev så kär i.

Helt perfekt med dusch också som man kan dra ut så man kommer åt å skölja diskhon bättre när man rengjort den. Lånade förövrigt bilderna från hemsidan Feshari.se. Den var ju naturligtvis tillfälligt slut, men man kunde lämna sin mailadress så hör de av sej när den kommer in igen. Hoppas den kommer snart, jag vill ha!

diskhoDiskhon ska jag köpa på IKEA. Den här är en sån som man bygger in i diskbänken. Alltså man sågar ett hål å ställer ner diskhon där, inte en sån som Håkan har som man ser fronten på, så jag behöver inte byta skåp eller nåt. Det var ju bra!

Får jag inte tag på blandaren ovan så blir det en svart, också från IKEA, som ser ut så här:

diskhokran

Det blir ju också jättesnygg till det vita å kaklet. Men det beror på hur länge det tar innan de får in mer av blandaren däruppe. Jag blev ju bara så tokkär i den så det är ju den jag allra helst vill ha.

Jag kommer förstås att spara min nuvarande diskho å blandare, för det är inget fel på dem egentligen, så skulle nåt hända med dessa så är det bara att byta tillbaka till det gamla. Det är lite repigt efter 10 års användande, men annars inget fel på dem, jag tycker bara att det är kul att få allting nytt å fräscht, så det är därför jag byter ut det.

…det blir nog mest troligt blandaren från IKEA, för det ska ju göras snart…har inte tid att vänta…  blä

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s