Vackert i kylan

Oj oj oj, nu är det sista veckan före julafton. På söndag smäller det. Julkalendern håller på som bäst i stadsparken. Det ser så gulligt ut när man kikar in på deras ”scen” med den lilla stugan å de tillfälligt ditsatta granarna. Än är det många timmar innan det blir liv å rörelse där.

20171218_072735

Kyrkan är så vacker mot den mörka himmelen. Träden är gnistrande vita i den bitande kylan. Vi hade -18° i morse, men nu har det stigit till -14°. Jag var inte så där jättevarmt klädd, men jag valde att gå ändå, men tänkte att Håkan nog plockar upp mej på vägen om jag hinner över Mjölkuddsbanken till klockan 12. Det gjorde jag, men döm om min förvåning när jag ser Håkan komma farandes förbi å gasar på riktigt ordentligt när han passerar mej. Snopet värre! Tji fick väl jag! Herrn tyckte nog att gumman allt kunde gå. Kylan till trots.
Men det ska bli varmare redan imorgon. Får se om det närmar sej nollan som de har sagt. Fast jag vill ju inte ha varmt till jul. Då ska det ju vara riktigt kallt. Runt -25° vore önskvärt  mys

20171218_072848

…nej, Håkan tyckte inte att jag kunde gå…han såg mej inte…  hm

2 reaktioner till “Vackert i kylan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s