Lussebullar

Jo, jag bakade lussebullar, men det tog musten ur både mej å fötterna. Vänster fot som jag belastat mer än vanligt p.g.a att jag inte får stödja på höger fot å höger fot som skakas om när jag hoppar omkring då jag inte ids gå efter kryckorna så fort jag ska hämta nåt från kylen eller förflytta mej några meter. Det går bra ett tag, men att både laga mat å baka så där direkt inpå varandra var inte bra, känner jag, så det blev ingen shoppingspree idag.

Dessutom har jag fått väldigt ont i höger axel så det känns inte skönt att hänga på kryckorna nu, kan jag säga, å det är just höger sida som jag behöver mest, så får se om jag klarar av nån shoppingspree imorgon.

DSC_0347[1]

Men vi har i alla fall lussebullar till Lucia nu på söndag, så det känns bra.

DSC_0351[1]

Note to self: Inte gå å titta på intriger på tv så man nästan helt glömmer bullarna i ugnen. Åtminstone inte när man måste plocka till sej kryckor innan man kan rusa iväg när man kommer på det.

DSC_0352[1]

…men de vart inte jättebrända, bara lite mörkare än de skulle…goda ändå…  perfect

2 reaktioner till “Lussebullar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s