Ingen städning

Nä, det blir ingen dammsugning idag. Jag mår lite konstigt. Jag vart så dizzie i huvet å värk i vänsterarmen å så är det som sockerdricka i fingrarna. Känns som att jag legat på armen nån timme så jag tror det är bäst att ta det lugnt.

H har kommit tillbaka igen å han stekte ett par ägg till mej å så värmde jag ett par piroger i micron så det har jag fått i mej å nu dricker jag på en kopp kaffe. Är bättre i huvet, men inte i armen. Undrar vad tusan som är fel. Gjorde jag nåt tokigt när jag tränade? Vet inte, kände inget då, det kom ju efteråt det här.
Nåja, det går väl över om jag vilar. Har legat i soffan, men det är så boring så jag ska prova sitta här en stund å kolla lite.

Nu sticker det som fnaaa i handen så jag slutar skriva…ha en skön söndagskväll alla ♥

Leave a Reply