Ingen bloggflytt ännu

När jag skrev föregående inlägg igår så gick det först inte att publicera. Tydligen hade jag utnyttjat alla gigabytes som jag hade å om jag ska kunna lägga in nya bilder måste jag radera tidigare bilder eller köpa en domän för närmare 700 kr/år. Månadskostnaden var ju inte så hög, men att punga ut med dem sådär i en klumpsumma, bara för att kunna blogga, kändes inte värt. Alltså har jag suttit å raderat dubbletter, de bilder som kommer upp när man klickar på en bild, så nu står det bara “404 – file not found” när man gör det.

Nu har jag 1,1 gb att utnyttja av 3,0 gb, vilket är rätt mycket så jag kommer ha kvar den här bloggen ett tag till, men sen byter jag eller slutar helt, för jag har ingen lust att betala för mitt bloggande.  fnys

Uppdaterat senare: Jag har ju skrivit mina inlägg i Live Writer oftast, som skickar mina inlägg till min blogg, men när jag skriver i WordPress direkt så kan man se bilderna i större format om man klickar på den, utan att det blir dubbletter som tar större plats, så det kommer jag göra i fortsättningen. Alltså från å med nu kommer det inte stå “404 – File not found”

Leave a Reply