Tråkigt

Så här ser mitt liv ut mestadels just nu. Jag ligger mest i soffan med foten i högläge. När jag är uppe å rör på mej blir foten blodfylld, svullen å blå. Det känns inte skönt, kan jag upplysa. Jag kan vara uppe bara korta stunder åt gången, sen måste jag lägga mej igen…med foten högt. Det är sååå tråkigt. Känns som att jag kommer få liggsår snart.

image

…måste försöka se det positiva i detta…jag sliter inte ut sockarna lika fort?…

2 reaktioner på ”Tråkigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s