Till snickerboa ränner vi

DSC_07011.jpg

Vi ligger inte på latsidan, måste jag tillstå, utan vi jobbar på här med det ena å det andra. Bland annat är vi in till snickerboa lite nu å då å snickrar på mitt elementskydd/blombänk som jag har pratat om tidigare. Å nu bjuder jag på en liten sneakpeek så ni får se litegrann vad det ska bli. Men den är långt ifrån färdig. Än är det mycket kvar å nästa gång ni får se den ska den stå helt färdig på sin plats hemma i mitt lilla residens.

 

…det kommer bli sååå snyggt…I tell ya…  le

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s