Senaste nytt

Hur det går med hallen? Jo, den väntar fortfarande på tapeter. Men grejen är den att när vi skulle börja så såg jag att vi hade glömt att täcka å spackla på fyra stora hål som fanns ovanför dörren till vardagsrummet å till sovrummet. Vet inte varför, vi hade bara missat det så det bidde ju till att fixa det å sen måste det ju torka innan man kan slipa det så klart. Å ikväll var vi så trötta så vi orkade inte helt enkelt. Kanske imorron då.

Har ett paket att hämta. Kanske två. Beställde ju mina strömbrytare, det blev inga eluttag, å nya knoppar till garderoberna så de kanske hinner fram till imorgon, de var skickade idag iallafall. Det andra är ett STORT paket som vi ska hämta hos DHL. Ni får se sen när allt är klart. Det kommer bli så bra.

Tja, sen kan jag ju berätta att jag kanske blir varslad. Det har varit nya upphandlingar å de har gått igenom vårat anbud idag. Så får se om vi får vara kvar eller om det blir nån annan som vinner. Då blir jag å 11 andra arbetslösa. Jag får bara en månadslön efter jag slutat för att jag varit fastanställd i 1,5 år. Sen får jag ju börja stämpla iofs, men det ger ju inte lika mycket.

Det känns bra ändå. Ni vet ju hur jag är. Istället för att bli orolig så ser jag möjligheter. Oron kommer senare när det ser ut som att jag inte får nåt jobb, men det har ju alltid ordnat sej å det kommer det säkert göra den här gången oxå. Jag kommer säkert få en massa sjukvikariat om inte annat.

Så nu vet ni det. Men det kan ju bli att vi får fortsätta oxå. De är ju nöjda med oss å jag tror att vår kontaktman gjorde allt för att övertala dem i Stockholm att låta oss vara kvar. Det är bara att hålla tummarna att han lyckades.mouses_19

Snart är det sängen. Imorgon har jag en av mina vikarier med mej, som är helt ny, som jag ska lära upp, så det blir kul.

…nattinatti, sov gott å dröm vackra drömma alla… 

 

 

nedrkning_thumb32

Leave a Reply