Det tar sig, sa mordbrännaren

Arbetet går så sakteliga framåt här i mitt lilla residens.
Vi tog aldrig ner listen. Håkan tyckte det var synd då den är så fin, så han skar av tapeten högst upp å så får vi lägga tapeten emot den istället. Så nu är den målad ett varv med matt färg å sen ska jag måla ett varv till med blank färg vid ett senare tillfälle, då ska jag även slänga på ett par varv på garderobsdörrarna å byta knoppar till såna där fina porslinsknoppar som de hade i sekelskiftet. Jag ska även byta strömbrytare å vägguttag till såna där sekelskiftes i porslin. Att jag bor i en lägenhet från sextiotalet hindrar mej inte alls från det. Min hall kommer att gå i det stuket, så jag vill go all-in.

IMGP1363

Håkan är hemma på ranchen just nu, men kommer tillbaka om ett par timmar å då ska han slipa sånt jag inte fått bort med tapetborttagaren å det som vi har spacklat. Sen ska tapeterna upp å därefter lägges golvet. Inte idag allt detta, men det får ta den tid det tar. Det är klart jag är less på röran här, men jag har inte bråttom. Det blir färdigt i sinom tid å då kommer jag att njuta desto mer.

IMGP1364

…åååh, nu är det så nära…det kommer bli så fint!…

Leave a Reply