Hon måste ju bli frisk

Idag blir lilla Vilma 7 månader. Så ung å borde få vara frisk å utan åkommor, men hon har fortfarande inte blivit bra. Hon har fortfarande blod i urinen. Fortfarande kissar hon på “sina ställen” förutom i lådan. Visst busar hon som vanligt å har god aptit, så sjuk är hon väl egentligen inte, men nåt är ju fel.
Igår ringde jag samma veterinär, han ville att jag skulle göra det efter två veckor för att säga hur det har gått. De är så omtänksamma, när hon kastrerades ringde de själva efter en vecka för att höra hur hon mådde. Vi fick iallafall en ny tid, på måndag klockan två, då de gör en grundligare undersökning med ett sterilt urinprov, de ska alltså sticka henne i magen in till blåsan, samt göra ultraljud för att se om de hittar nåt fel som är trasigt.
Det urinprov som jag tog var ju att vi satte gladpack på sanden å när hon kissat lyfte jag upp plasten å hällde kisset i en liten burk. Inte riktigt lika rent som ett sterilt, men det gick att använda iallafall å då hittade de inga infektioner eller inflammationer.
Får se vad de hittar nu. Hoppas inget allvarligt.

DSC_0001[1]

…stackars lilla Vilma…vill ju inte alls till veterinären, men hon måste ju bli frisk…

Leave a Reply