Lördagsmorgon

Idag blev det mannagrynsgröt till frukost. Hösten har sitt fasta grepp om oss nu å då passar det med en rejäl,  varm frukost.

DSC_0171[1]

Valle å Vilma visar inget intresse när det inte vankas skinka, annars skulle de ha stått alldeles bakom ryggen med framtassarna på stolsryggen för att få en närmare titt. Nu väljer Vilma att hänga dem över bordskanten istället  Skrattar

DSC_0173[1]

Jag har fullt sjå att hålla koll på mjölken så att den inte kokar över samtidigt som jag fotar katterna. Det var faktiskt nära, men jag fångade upp kastrullen i grevens tid, så precis när mjölken var just lite ovanför kanten så började den sjunka igen. Pjoooh!

DSC_0174[1]

Ur radion strömmar prat å musik. Tror det är nån tävling av nåt slag som man kan ringa till å välja en siffra. Jag vet inte vad de säger å lyssnar inte direkt på låtarna som spelas, det räcker med att bara ha det där gemytliga ljudet sådär i bakgrunden.

DSC_0177[1]

Vilma busar som vanligt. Hon verkar inte lida nån nöd, men det är mer blod i urinen idag. Såg det när hon varit på lådan å det droppat ett par droppar på golvet när hon hoppade ur.

DSC_0184[1]

…enda gången man önskar att helgen ska gå fort…annars har morgonen börjat bra…

Leave a Reply