Irriterad på det fina vädret

Det har varit fint väder hela helgen å jag har varit så irriterad för det. Jo, för i fredags tänkte vi ju åka till landet, men jag kollade SMHIs väderleksrapport å det var ju grått på lördagen å lite bättre på söndagen, å eftersom det började stänka så smått när jag gick hemåt så trodde jag ju att det skulle bli dåligt väder. Därför bestämde vi att stanna hemma, det var bara Håkan som åkte hem för han måste ju snickra färdigt sin snickerboa. Nu, med facit i hand, ångrar jag bittert att jag kollade vädret, för jag säger ju alltid att man inte ska lita på meteorologerna å ändå var det precis vad jag gjorde. Å de hade fel…SOM VANLIGT!

Stackars Valle som inte fått gå ut på länge. Men jag har iallafall bäddat rent å tvättat min arbetsskjorta så den är ren till i morron. Ska strax tömma å fylla diskmaskinen oxå. Så det är väl enda fördelen med att vara hemma. Fick städat lite igår oxå, men jag måste dammsuga vardagsrummet idag å så ska jag dra med moppen resten av lägenheten lite till. Sen när Håkan kommer ska vi åka å handla. Jag är sjukt sugen på lövbiff så det måste införskaffas. Lövbiff med potatisgratäng…hur smarrigt låter inte det?

DSC_0005[1]

…inte har jag fått nån promenad heller…så fint väder som bara går till spillo… Ledsen

(Sängkläderna med text är från RUSTA.)

Leave a Reply