Äntligen fredag

Idag var en bättre dag på jobbet. Har haft lite mer att göra å så är ju allt allmänt bra när det är fredag. Fick lära mej att fixa “taggar” å kan göra det nu i fortsättningen, så det var kul. (Såna små brickor man håller mot en manick så låsta dörrar å grindar öppnas. Det är många som kommer från olika företag som ska göra jobb där å då lägger man in namn å behörighet – vilka dörrar å grindar de får komma in genom – å giltighetstid i datorn med numret som står på taggen. Å så ska det skrivas in i en pärm som man sen bockar av när de återlämnas å tas bort ur datorn.) Jag hade en hel lista på gubbar som kommer på måndag å hämtar sina taggar å den enda som kunde fixa det var i Stockholm, så jag ringde min arbetsledare å hon kom in å lärde mej. Skönt! Då var det fixat så kontaktpersonen, som kom med listan, inte blir besviken.
Å så får jag beställa fika/lunch till olika möten å idag, strax innan jag skulle gå hem, kom en man in å hade mejlat en tjej om att fixa hotell till en som kommer från Finland på måndag kväll. Fast tjejen var ute på möte hela dagen å var inte alls in på sitt kontor, så hon hade ju inte sett det. Alltså fick jag hjälpa till med det å mejla sen, både till mannen som kom in å till den som ska bo på hotellet, att det var bokat å vilket hotell å det. Så det kommer lite överraskande uppgifter man får ta hand om mitt i allt. Det var nog bara igår som jag hade så fruktansvärt lugnt å tråkigt.

Vi hade först tänkt åka ut på landet, men det kom några stänk å var alldeles grått på himlen, så vi stannade kvar i stan. Ingen idé att åka dit om katterna ändå inte får vara ute. Valle börjar bli sitt gamla jag igen. Han är glad å busig, inte nu som Vilma, men han är ju äldre så det har sin naturliga förklaring. Idag kom han glad i hågen å välkomnade oss vid dörren när vi kom hem, precis som förut, med Vilma i hasorna. Hon gillar att följa honom överallt dit han går.

DSC_0983[1]

Vilma har för övrigt inte pinkat i sängen mer. Vi tog upp den andra lådan å satte den i sovrummet å efter det har hon inte pinkat i sängen mer. Å ingen annanstans, men det gjorde hon ju inte innan heller. Inte för att hon har nåt emot den andra lådan, hon går lika mycket på den, men det vart som slut på protesterna å kanske var det kul med en låda intill sängen, jag vet inte, bara att det funkar av nån anledning. Valle går på den lådan han med å tycker nog oxå att det är spännande att få göra ifrån sej i sovrummet som omväxling  flin_thumb

DSC_0984[1]

…snyggingarna…nu är vi nöjda å glada igen…förhoppningsvis inte bara tillfälligt…

2 thoughts on “Äntligen fredag

Leave a Reply