Städdag

En strålande dag å vad gör jag? Städar! Har städat badrummet, köket, vardagsrummet å hallen hittills. Har kvar sovrum å datarum. Ska byta sängkläder, men kan inte slänga dem i tvättmaskinen än, för jag tvättar trasor just nu, så jag tog en rast istället. Datarummet tänkte jag ta i helgen. Jag vart så less. Men det blir fint. Jag trivs verkligen när det är blänkande rent överallt.

DSC_0284[1]

Tänk om det fick vara så länge, men Håkan kommer snart å då dröjer det inte länge förrän han solkar ner igen.

DSC_0277[1]

Helst i badrummet. Spegeln å glashyllan är alltid vitprickigt av hans jäkla tandkrämsstänk.

DSC_0278[1]

…då är det bra att föreviga med ett foto så man vet hur det kan se ut…  Nyah-Nyah

2 reaktioner till “Städdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s