Beställt kakel

Jag ska ju byta köksbänk å kakel, när vi ändå måste ta bort köksinredningen då vi lägger nya golvet, å nu har jag bestämt mej för marockanskt. Det som är på bilden nedan, fast jag har ju så smalt under mina skåp så det blir bara två rader. Det var så perfekt, för jag har 40 cm från diskbänken upp till översta kakelkanten å dessa är 20×20, så det är ju som gjort för mitt kök! Sen ska jag ha vit bänkskiva till det, som jag tror blir jättesnyggt, men har inte bestämt mej än för om den ska vara matt eller blank, så jag väntar med beställningen.

Marrokanskt-kakel-insp2_3894
[Bilden är en länk]

Håkan kommer få spunk på mej, för han lär få ta emot denna leverans med. Han tog ju emot båda golven å sen kommer köksbänken oxå   pressed

…men det kommer bli så fint så förhoppningsvis glömmer han det besväret sen…

2 thoughts on “Beställt kakel

Leave a Reply