Apropå ingenting

Mina bakverk, som jag misslyckades så lyckat med, de är verkligen supergoda måste jag bara få tala om. Håkan ääälskar mockarutorna! Glasyren, som inte blev en glasyr, för den var alldeles för lös, smakar gudomligt å den lixom sögs in i kakan. Så det var väldigt lyckat må jag säga. Å kakorna, de smakar ju som schackrutor ska smaka, bara det att de inte är så fina som andra kakor. Men vad gör det, jag lyckas nog bättre med utseendet nästa gång. Måste bara lägga in degen i kylen en stund även innan jag lägger ihop längderna å inte bara innan jag ska skära dem i skivor.

DSC_0419[1]

…gäller ju bara att komma ihåg det…men det gör jag nog, ska ju baka dem snart igen… Ler med tungan ute

*älskar oxå mockarutorna*

2 reaktioner till “Apropå ingenting

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s