Ullöss

Det var ju ullöss som var på trybuskarna hos H en sommar, när jag fortfarande bodde kvar. Min lilla storasyster föreslog det när jag berättade för henne, men jag sa att de här var “långhåriga” å de ullöss jag sett tidigare var vita små, typ randiga saker. Å det är de tydligen innan de blir “långhåriga”.
Precis så som på bilden såg de små “angoralössen” ut. Jag var helt förbryllad, för jag hade aldrig sett nåt liknande tidigare. Bladlöss med päls lixom…???

ullöss

…då hade syrran rätt…ullöss var det alltså å inga angoralöss Skrattar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s