Morgonnonsens

Jag är vaken å klockan är 07.10 piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip.
Solen väckte mej igen. Eller fötterna, för den här tiden når den bara att bränna där nere. Å än så länge skiner den inte in på mej när jag sitter här heller, men snart blire det så varmt så det knappt går att vara här. Men vem klagar? Inte jag, våren är här å jag är glad över det.
Jag har egentligen ingenting att förtälja, ville bara känna hur det känns att sitta här en tidig söndagmorgon. Har ju inte fått göra det på länge då H ockuperar datorn alltid så när jag stiger upp får det bli tv för mej.
Fast i ärlighetens namn så är det väl ett tag sen jag steg upp klockan sju på helgen oxå så det har väl lite med det att göra.
 
…nej, sluta med mitt nonsens å gå å bädda min sida av den renbäddade sängen så det är snyggt å prydligt…
 

One thought on “Morgonnonsens

Leave a Reply