Fortfarande fint väder

DSC_0356[1]

Idag ska ju gubbarna ut å fiska så vi ska åka iväg snart. Men jag tycker synd om grabbarna som tvingas sitta inne hela dagen. Men det är klart att vi måste få åka bort å göra annat än sitta hemma så de får vara ute, det är bara jag som är så fånig. Måste sluta med det. Katterna dör inte av att få vara inomhus lite. Det är bara det att det börjar vara sista dagarna nu, för sen åker vi ju in till stan när H börjar jobba å man vet ju aldrig om det blir regn sen. Vi får hoppas att det är sol hela tiden…eller åtminstone inte regn.

DSC_0357[1]

Den här “blomma för dagen” har klättrat upp på baksidan av brädfodringen å hittat ut igen vid lyktan. Det var ju riktig gulligt  Smile

…måste sätta snören eller nåt upp till taket så den har nåt att klättra på…

Leave a Reply