Onsdag hela dagen

Ändrade inte bara headern som jag skrev senast utan hela mankemanget. Ny header, ny bakgrund, nytt tema…nöjd vart jag…på min ära.

DSC03558[1]

Ingen bajsdag idag utan riktigt fint faktiskt. Hoppas det blir varmt oxå, men det blir det nog när solen skiner…såvida vi inte får hårda nordliga vindar förstås.
Det blir iallafall en promenix idag. Hade tänkt gå till AF med alla papper, men gör det imorron istället. Jag har ju till på fredag på mej. Egentligen hade jag velat få uppskov, för arbetsgivarintyget från mitt senaste jobb är felaktigt. De har bara uppgett från när jag började jobba heltid så 1½ år finns inte med, men det ska det ju göra. Sen har de kryssat i att jag fortfarande är anställd å det ser ju kanske lite konstigt ut när jag nu är anmäld arbetslös, så jag måste få ett nytt intyg nu efter att min sista lönerapport är inskickad å då får jag säga till att det ska gälla ända från 2004-03 å inte 2005-09 som det står nu. Irriterande att det alltid ska bli nåt fel med dessa papper. ALLTID! Fast jag har mina lönerapporter som jag ska visa på AF så de inte tror att det är jag som fablar, men jag kan ju inte lämna dem som intyg så därför känns det menlöst att gå dit redan nu när jag ändå inte har papper som är riktiga.

*suck*

Leave a Reply