Lite senare

Var tvungen göra om headern lite. Jag loggades ut ur bloggen å såg då att det såg helt annorlunda ut än när jag är inloggad. Så för alla läsare som inte har WordPress har det ju sett helkonstigt ut. Men nu är det fixat.

Å så fick jag ett sms att ett paket är på väg så nu kommer snart Jajjes ziperall. Det var då verkligen på tiden! Vad tog det? En månad…typ!  Men snart får hon den iallafall. Det blir ju kul. Fick ett mejl tidigare därifrån att de ville att jag skulle lägga in en bild i deras facebook när jag fick overallen, men det överlåter jag åt Jajje, för jag har ju inte facebook för det första å för det andra så är den ju till henne så det ska bli kul att se en bild på henne där…hehe  Nyah-Nyah

2 thoughts on “Lite senare

  1. Men det här temat blidde ju skita bra 🙂 Dutti du vart 🙂 Åh grodorna..ja vill väl mä ha såna. 😛 och som vanligt inte att förglömma, din eviga nueva 😀

    1. hehe…jo grodorna är uppätna…liksom kakorna…namnam

      (bra med rekvisita som går att äta)

Leave a Reply